Rieber professional

Als exclusief vertegenwoordiger van het Rieber GmbH producten palet is Rieber Professional B.V. één van de toonaangevende leveranciers van keukentechniek voor de professionele horeca, zorgsector en particuliere huishoudens. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom produceren we al onze producten exclusief MADE IN GERMANY in eigen huis, met onze jarenlange fabricagekennis en onze kerncompetentie in de verwerking van roestvrijstaal sinds 1925.

De visie van ons algehele systeem is om de beste kwaliteit van de maaltijd te garanderen totdat het door de gast wordt geconsumeerd. Wij bieden hiervoor de infrastructuur voor de gehele kookketen - van opslag in koelsystemen, via het voorbereidingsproces, bereiding in de keuken tot voedseltransport en serveren op het moment van consumptie.

Thermoport transportboxen of transportwagens

De eerste geïsoleerde voedseltransportcontainer werd door Rieber in 1968 geïntroduceerd .

10 jaar later volgden de varianten van kunststof. Met deze transportcontainer kunnen de Gastronorm bakken gevuld met etenswaren, in verschillende maten, op de juiste temperatuur vervoerd worden. Deze innovatie is tot op de dag van vandaag een van de kernproducten van Rieber en wordt sindsdien over de gehele wereld gebruikt om veilig transport van voedsel met de optimale temperatuur mogelijk te maken

Serveerwagens met enkel of meerdere niveaus

Met de flexibele en systemische producten kan de voedseldistributie perfect in kaart worden gebracht van opslag tot serveren en vervolgens à la minute vers bereid. Effectieve oplossingen afgestemd op individuele eisen, flexibel en mobiel - zowel binnenshuis als buitenshuis, voor perfecte voedselkwaliteit bij ontbijt, lunch en diner.

Voedselverdeling / Bain-marie

Een professionele oplossing voor de distributie van voedsel in huis is vooral belangrijk als het gaat om cateringconcepten in zorginstellingen. Omdat hier maaltijden zo zuinig, effectief en zorgvuldig mogelijk verdeeld moeten worden volgens de wettelijke HACCP hygiënerichtlijnen. Bovendien moeten de patiënten heerlijke, verse gerechten op de juiste temperatuur krijgen, afgestemd op het individuele dieet van de patiënt.