IM Ijsmakers


Kubusijs is perfect symmetrisch en laat een goede indruk achter met zijn harde, kristalheldere kwaliteit die heel langzaam smelt, waardoor de consument langer kan genieten van hun favoriete drank. Hoshizaki’s kubus-ijsblokjesmachines zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij ingebouwde ijsbak. Dankzij zijn vorm is hij gemakkelijk te plaatsen in kleine, compacte ruimtes. 

IM-100NE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-100NE-HC is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker die gebruik maakt van het natuurlijke koudemiddel R290. Het produceert tot 105 kg en 85 kg per 24 uur (OT.10°C.WT.10°C) wat voor u zeer handig kan zijn.IM-240DNE

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-240D(W)NE is een modulaire ijsblokjesmachine met een productiecapaciteit van 240 kg per 24 uur. U kunt hem bovenop één of twee IM-240X(W)NE’s plaatsen om de productiecapaciteit te verhogen tot 480 kg of 720 kg per 24 uur.

IM-240ANE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-240ANE-HC is een ijsblokjesmachine die gebruik maakt van het natuurlijke koudemiddel R290, dat bekend staat om zijn lage milieubelasting. Deze machine behoort tot de Emerald Class, Hoshizaki’s nieuwe serie milieuvriendelijke ijsmachines.

IM-240NE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-240NE (luchtgekoeld) en IM-240WNE (watergekoeld) zijn de grootste ijsblokjesmachines in het huidige assortiment. Met ingebouwde opslagbunker. Deze modellen hebben een zeer laag water- en energieverbruik.

IM-130ANE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


IM-130ANE-HC zijn ijsblokjesmachines met een aparte opslagbunker die gebruik maken van het natuurlijke koudemiddel R290. Dankzij het eenvoudig te reinigen luchtfilter kunt u het dagelijks onderhoud uitvoeren. Dit verlengt de levensduur en bespaart u veel op onderhoud.

IM-130NE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-130NE-HC is een middelgrote kubus-ijsmaker, die gebruik maakt van het natuurlijke koelmiddel R290. Het is een van de leden van de Emerald Class, Hoshizaki’s nieuwe serie milieuvriendelijke ijsmachines.

IM-100CNE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-100CNE (-23) is een vrijstaande onderstel ijsblokjesmachine, geschikt voor plaatsing onder staven en balies. Produceert tot 95 kg per 24 uur en heeft een opslagcapaciteit van 38 kg.

IM-65NE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-65NE-HC is een compacte ijsblokjesmachine die gebruik maakt van het natuurlijke koudemiddel R290. Het systeem is uitgerust met een magnetische waterpomp zonder direct koppelstuk, waardoor lekkage wordt voorkomen.

IM-45NE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-45NE-HC leden van Emerald Class, Hoshizaki’s nieuwe serie milieuvriendelijke Hoshizaki IM ijsmachines. Het maakt gebruik van een productiesysteem van gesloten cellen met een automatische spoelcyclus.

IM-30CNE-HC

By Hoshizaki

BESCHRIJVING


De IM-30CNE-HC heeft een gesloten celsysteem dat ultieme bescherming biedt tegen vervuiling omdat het aantal punten waar verontreinigingen in het ijsproductieproces kunnen voorkomen, wordt verminderd. Het produceert tot 30 kg en 25 kg per 24 uur (OT.10°C.WT.10°C).