Onze broodroostergrills zijn unieke multifunctionele apparaten op de markt die zowel als horizontale broodroosters als als salamanders kunnen worden gebruikt.


BROODROOSTER GRILLS EN SALAMANDERS

Onze broodroostergrills zijn niet alleen perfect voor het opwarmen en roosteren van sandwiches, toastplakken, wraps, pizza's en croutons, voor het grillen van groenten, gegratineerde soepen en lasagne, voor het afwerken van kookgerei en voor het warmhouden van voedsel, maar ook en vooral als bovenwarmtegrill voor het gratineren en bruinen, glaceren en karamelliseren van voedsel.


Ons brede assortiment omvat verschillende infraroodgrills met verschillende maten en functies, van de kleinste modellen die perfect zijn voor huishoudelijke keukens, tot krachtigere apparaten met 4, 6 tot 9 zitplaatsen, perfect voor bars, kantines, cafés en restaurants.

Maar hoe kies je de ideale broodrooster voor in je keuken?

CONTACTGRILL ENKEL OF DUBBEL

Onze iconische contactgrills worden al meer dan 50 jaar geproduceerd en worden nog steeds in Italië gemaakt.
Professionele contactgrills met gietijzeren platen

Onze professionele contactgrills zijn extreem resistent en zeer veelzijdig, van het eenvoudig roosteren van sneetjes brood en warme geurige sandwiches, tot het koken van panini en focaccia, evenals gastronomische gerechten, tot het grillen van vlees, vis en groenten.

Het brede assortiment van onze contactgrills omvat toestellen in verschillende afmetingen, met platen in verschillende vormen en materialen, gladde en/of geribbelde platen, gietijzeren of glaskeramische platen. Alle contactgrills hebben de externe bestendige structuur van 100% roestvrij staal gemeen.


TOASTERS & BUN'S

Milan Toast biedt het breedste assortiment broodroosters met transportband voor elk type bedrijf, van kleine bakkerijen, diners en buffetten tot grote resorts, van kantines met een hoog rendement of zelfbedieningsruimtes tot hamburgerbars en fastfoodketens.


TRANSPORTBROOSTERS

Alle Milan Toast-broodroosters, ook wel roterende broodroosters genoemd, hebben een roestvrijstalen structuur en zijn uitgerust met een uitstekende thermische isolatie.

Milan Toast-broodroosters zijn onderverdeeld in twee hoofdproductlijnen:


TOASTERS MET HOTEL TRANSPORTBAND speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hotels en resorts die ontbijt en buffetten beheren, maar ook bakkerijen, diners en zelfbedieningsruimtes, verkrijgbaar in een breed scala aan maten en roostercapaciteiten, variërend van een paar honderd sneetjes brood per uur tot 1000 sneetjes brood per uur.


FAST FOOD BUN TOASTERS, met een productie van 900 tot meer dan 2000 sneetjes per uur, afhankelijk van de modellen. Deze commerciële broodroosters zijn ontwikkeld om te werken in vettige omgevingen met kamertemperatuur tot 35°C en kunnen zeer intensieve werkcycli aan, 24/7.

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste broodrooster met transportband voor uw bedrijf, bekijk dan de koopgids voor transportbandbroodroosters.

ELEKTRISCHE PIZZA-OVENS

Met meer dan veertig jaar ervaring in het vervaardigen van elektrische pizzaovens, biedt Milan Toast vakmanschap, met nauwgezette aandacht voor elk detail en gebruikt het de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn voor de constructie van zijn professionele pizzaovens.


Onze elektrische, ruimtebesparende, snelle pizza-ovens zijn niet alleen ideaal in scenario's met een laag vermogen in restaurants en andere kleine gebouwen, zoals afhaalrestaurants, cafés of snackbars, maar ook in grote commerciële keukens en pizzeria's met een houtoven, zoals een alternatieve oven voor pizza's met speciaal meel en glutenvrije pizza's, waarmee je glutenvrije pizza's kunt bereiden zonder besmet te raken met andere pizza's.

Onze uitgebreide catalogus omvat een breed scala aan elektrische pizzaovens met 1 of 2 kamers voor het koken en opwarmen van verse en diepgevroren pizza's. De machines zijn uitgerust met een blinde deur of een glazen deur, waardoor u de kamer kunt controleren.