Welkom bij Sivanco.be, dé bestemming voor horeca toestellen voor het maken van heerlijke cocktails. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van blenders en smoothie toestellen van topkwaliteit, zodat jij de perfecte mix kunt creëren. Of je nu een professional in de horeca bent of gewoon graag thuis indruk wilt maken, bij Sivanco.be vind je alles wat je nodig hebt om je cocktailvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod en geniet van de beste cocktails die je ooit hebt geproefd. Proost op een geweldige cocktailervaring met Sivanco.be!


Sivanco is erkend en unieke verdeler voor de professionele markt en is ook de officiele hersteldienst voor alle horeca Blendtec toestellen.


Maak een afspraak met onze vertegenwoordiger die u alle soorten blenders kan demonstreren.

CONNOISSEUR 825

BY BLENDTEC (meest verkochte toestel)

De Connoisseur 825 beschikt over een geluidskap.
Hierdoor wordt het geluid van de blender gereduceerd.
Hierdoor kan de blender ook zonder zorgen over het geluid in de buurt van uw klanten gebruikt worden.
Uniek aan deze blender is dat deze gemakkelijk kan worden ingebouwd in de counter.


Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles, dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product.
Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend.


De Connoisseur 825 beschikt over 30 voorgeprogrammeerde blendcycles voor o.a. Smoothies, milkshakes, koffiedranken, etc.
De 3.8 peak horsepower motor blend gemakkelijk de stevigste materialen, zoals ijs en bevroren(!) fruit. Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp.


De Connoisseur beschikt over een LCD display en drukknoppen voor bediening.

STEALTH 875

BY BLENDTEC

Absolute topmodel van blendtec. Winnaar van diverse (prestigeuze) prijzen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en kracht. Simpel gezegd is dit de stilste en meest geavanceerde commerciele blender die er te krijgen is.Deze blender produceert hetzelfde geduildsniveau als een normaal gesprek en is dus uitermate geschikt om in de omgeving van uw klanten te gebruiken zonder dat dit storend is voor de sfeer van uw winkel. Dit geeft de mogelijkheid om het maken van uw smoothie of andere producten een show-element te maken.


BlendCycles

Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles. dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product. Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend. De Stealth 875 beschikt over 42 voorgeprogrameerde programma’s voor o.a. smoothies, milkshakes, maar ook bijvoorbeeld soepen. maar echt uniek is de online BlendWizard tool om eigen programma’s te schrijven. Door middel van usb kunnen de programma’s van computer naar de blender worden overgebracht, zo ook tussen verschillende blenders.

Dit kan een voordeel zijn wanneer er meerde vestigingen / winkels dezelfde programmatuur kunnen gebruiken.


Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp.

Veiligheid

Blender is veilig in gebruik door interlock systeem. dit zorgt ervoor dat de blender niet kan werken indien de geluidskap is geopend.
Tevens door gebruik van de speciale gepatenteerde botte messen waar je je bij schoonmaken niet aan kunt verwonden.

Bediening

De Blentec Stealth beschikt over een touch-screen led verlicht bedieningspaneel.
Dit ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt voor een verscheidenheid in opties om de blender te gebruiken.


CHEF EZ600

BY BLENDTEC

100% betaalbaar, 100% kracht

Ideaal voor bedrijven die willen beginnen met een eenvoudig smoothie concept, de EZ 600 biedt een betaalbare oplossing, zonder in te leveren op de kracht en de kwaliteit waar Blendtec beroemd om is.


De Blendtec EZ-600 kan specifiek voor worden geprogrammeerd voor bereiding van smoothies, koffiedranken of milkshakes.
Door het gebruik van blendcycles zorgt deze blender keer op keer voor een consistent product.


Gemakkelijke bediening

Bediening EZ-600Bediening van de EZ 600 kan niet eenvoudiger. De Blendtec EZ-600 beschikt over standaard blendcycles voor ‘Small’, ‘Medium’ en ‘Large’ dranken.


Elke blendcycle schakelt automatisch uit zodra deze klaar is, en met de ‘Pulse’ knop geeft de blender alles wat hij in zich heeft met een snelle uitbarsting van al zijn snelheid en kracht.

WILDSIDE JAR 2.6L

BY BLENDTEC

Deze Blendtec BPA-vrije Wildeside+ jar heeft 2.6 liter inhoud een een gemakkelijk te openen deksel en natuurlijk alle unieke voordelen van een Blendtec kan. De Wildside+ kan heeft een groot 4" mes en een grotere capaciteit van 2.6 liter. Speciaal voor diegenen die net dat beetje extra nodig hebben. De unieke vierkante vorm en het unieke mes van de Blendtec kan zorgen ervoor dat er een perfecte draaiende beweging ontstaat. Hierdoor krijgen uw geblende producten een perfecte structuur en fijnheid.

Belangrijkste features:

 • 2.6 liter inhoud
 • Bruikbaar met alle blendtec blenders
 • Vierkante vorm
 • Gepatenteerde 4" blendmes
 • Goed leesbare markeringen op de kan
 • De kan is korter en slechts de helft van het gewicht van kannen met een vergelijkbare inhoud.
 • Duurzaam BPA-vrij plastic
 • Ergonomisch design
 • Drie verschillende manieren om te schenken
 • Gemakkelijk te openen deksel. Het deksel laat toe om tijdens het blenden nog producten toe te voegen en ventileert bij bijvoorbeeld hete dranken

FOURSIDE JAR 1.9L

BY BLENDTEC

Deze Blendtec BPA-vrije Fourside+ jar heeft 1.9 liter inhoud een een gemakkelijk te openen deksel en natuurlijk alle unieke voordelen van een Blendtec kan. De Wildside+ kan heeft een groot 4" mes en een grotere capaciteit van 1.9 liter. Speciaal voor diegenen die net dat beetje extra nodig hebben. De unieke vierkante vorm en het unieke mes van de Blendtec kan zorgen ervoor dat er een perfecte draaiende beweging ontstaat. Hierdoor krijgen uw geblende producten een perfecte structuur en fijnheid.

Belangrijkste features:

 • 1.9 liter inhoud
 • Bruikbaar met alle blendtec blenders
 • Vierkante vorm
 • Gepatenteerde 4" blendmes
 • Goed leesbare markeringen op de kan
 • De kan is korter en slechts de helft van het gewicht van kannen met een vergelijkbare inhoud.
 • Duurzaam BPA-vrij plastic
 • Ergonomisch design
 • Drie verschillende manieren om te schenken
 • Gemakkelijk te openen deksel. Het deksel laat toe om tijdens het blenden nog producten toe te voegen en ventileert bij bijvoorbeeld hete dranken

Blendtec for a 1000 reasons