Reparatie van keukentoestellen voor professionelen

Reparatie van keukentoestellen voor professionelen en particulieren

Onze professioneel geschoolde technici zorgen voor perfect werkende keukentoestellen. Wij voeren werkzaamheden uit voor bijvoorbeeld grootkeukens in de horeca, maar ook viswinkels, bakkers, slagers, broodjeszaken… kunnen bij ons terecht voor onderhoudswerk.


Horecatoestellen worden dagelijks en intensief gebruikt. Het is daarom belangrijk dat deze op regelmatige basis een professioneel onderhoud krijgen. Het is ook goed om weten dat u bij plotselinge storingen snel een reparatie van uw keukentoestellen kan laten uitvoeren.

Onderhoudscontracten voor alle toestellen

Uw dure toestellen krijgen dagelijks te maken met heel wat bewerkingen. Daarom is het steeds belangrijk dat u beroep kan doen op een betrouwbare partner met betrouwbaar advies. Jaarlijks 1 a 2 keer een onderhoud plannen op de belangrijkste toestellen kan je heel veel geld besparen op uw duur aangekochte steamer, vaatwasser, koelingen, ... Sivanco Horeca Services beschikt over een landelijke dekking en kan op deze manier er voor zorgen dat uw toestellen een correct onderhoud krijgen.


Informeer ons als u beroep wil doen op onze onderhoudscontracten.

Wij maken steeds een analyse van de huidige status en bespreken ter plaatse alle mogelijkheden.

unsplash