Commerciële keukenapparatuur zonder grenzen


De professionele keukenapparatuur van MKN vergelijkt u met een uitstekende menusamenstelling. MKN-experts werken met u samen om uit ons complete assortiment professionele thermische kookapparatuur precies de apparaten samen te stellen die u nodig heeft voor uw speciale branchevereisten en uw keukenconcept. Er zijn multifunctionele apparaten zoals de FlexiChef® en MKN combi-steamers beschikbaar, evenals conventionele kooktechnologie. U kunt kiezen tussen de modulaire serie toestellen uit onze MKN Modular lijn of de op maat gemaakte kooksuites uit onze MKN Individual lijn. Wij leveren alles wat uw moderne professionele keuken nodig heeft, waar u het ook nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in onze MKN Cooking Expierence Workshops maar bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Geen probleem, want onze MKN culinaire specialisten nemen u ook live en digitaal mee op reis door de Wereld van de thermische kooktechnologie van MKN. Geef ons eenvoudigweg uw voorkeur op waarop u e.e.a. wilt plannen en waarover u geïnformeerd wilt worden en laat de rest aan ons over. Heeft u de voorkeur voor een training ter plaatse? Dan bieden wij u uiteraard de mogelijk om dat te plannen in het MKN Expierience Center.

Wij zetten uw ideeën om in realiteit! Met de modulaire kooktechnologie van MKN kunt u uw eigen keuken ontwerpen die is afgestemd op uw individuele behoeften. Meer dan 250 elektrische en gastoestellen kunnen individueel gecombineerd worden in onze productlijnen OPTIMA 850 en 700. Al onze toestellen uit de modulaire serie zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, vertonen een uitstekende afwerking en zijn onderling compatibel.


Een slim aansluitsysteem vergemakkelijkt het verplaatsen van kookgerei en zorgt voor uitstekend werkplekcomfort en perfecte hygiëne. In het werkblad gelaste kookmodules zorgen voor een gemakkelijke reiniging. Je hoeft alleen maar te kiezen tussen de corpusdieptes van 850 en 700 mm en de rest laat je over aan de MKN keukenexperts. Laten we uw keuken naar een hoger niveau tillen.